Απίστευτη χρονιά για Γκουάλ με χρυσό παπούτσι, μεταγραφή ενώ επιβεβαίωσε την πρόταση του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απίστευτη χρονιά που έκανε ο Ισπανός επιθετικός ολοκληρώθηκε με την κλήση του στην Εθνική Πολωνίας.

Τον περασμένο Γενάρη, μέσω Πολωνίας, είχε γίνει γνωστή η είδηση από την Πολωνία πως ο ΟΦΗ ήθελε να πάρει τον Ισπανό επιθετικό Μαρκ Γκουάλ που αγωνιζόταν στην Γιαγκελόνια.

Ωστόσο η δύσκολη βαθμολογική κατάσταση της Πολωνικής ομάδας είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η πρόταση του ΟΦΗ που ήθελε να τον φέρει στο Ηράκλειο με μεταγραφή και τελικά ο Ισπανός έμεινε στην Γιαγκελόνια καταφέρνοντας να την σώσει, να χριστεί πρώτος σκόρερ με 16 γκολ, να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή για την Λέγκια Βαρσοβίας και παράλληλα να κληθεί στην Εθνική Πολωνίας ολοκληρώνοντας μια ονειρώδη χρονιά.

Τότε το Gentikoule είχε αποκαλύψει πως ο ΟΦΗ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γιαγκελόνια προκειμένου να τον φέρει στο Ηράκλειο με αγορά και ο Μαρκ Γκουάλ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το τότε ενδιαφέρον που υπήρχε προς το πρόσωπο του: “Ο ΟΦΗ από την Ελλάδα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ήθελε να φύγω όμως από την Γιαγκελόνια δεν ήθελαν να με χάσουν επειδή χρειάζονταν την βοήθεια μου για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Λέγκια μου έκανε πρόταση για να συνεχίσω το καλοκαίρι και τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook