Video | Φινάλε σήμερα (5/6) με την προβολή του πέμπτου επεισοδίου του “Black Flame Rising”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε Cosmote TV Sport 1 (21:00) και sport24 (18:00) θα προβληθεί το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθεί μια ομάδα της Superleague -για μια ολόκληρη σεζόν (2021-22)- και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο, στα γραφεία αλλά και στις κερκίδες.

Το ΒLACK FLAME RISING είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ» αναφέρει η περίληψη του ντοκιμαντέρ.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα, ενώ το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μόνο σε ομάδες του εξωτερικού.

Στο BLACK FLAME RISING: “Μία ποδοσφαιρική Ιστορία σε Πέντε Πράξεις” γίνεται μία αναδρομή στην σεζόν 2021-22, με οπαδούς του ΟΦΗ να μιλούν στην κάμερα για το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, και όχι μόνο, σε πολύ όμορφο εγχείρημα από την ομάδα.

Την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ υπογράφει η 24MEDIA PRODUCTIONS, ενώ την εκτέλεση πραγματοποίησε η INDIGO View PRODUCTIONS.

5ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ  𝗕𝗟𝗔𝗖𝗞 𝗙𝗟𝗔𝗠𝗘 𝗥𝗜𝗦𝗜𝗡𝗚  ❞𝞛𝞘𝞐 𝞟𝞞𝞓𝞞𝞢𝞥𝞐𝞘𝞠𝞘𝞙𝞖 𝞘𝞢𝞣𝞞𝞠𝞘𝞐 𝞢𝞔 𝞟𝞔𝞜𝞣𝞔 𝞟𝞠𝞐𝞝𝞔𝞘𝞢❞ .
Συντονιστείτε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου σε 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗢𝗧𝗘 𝗧𝗩 SPORT 1 (21:00) και 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝟮𝟰 (18:00).

Δείτε το video:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook