Αποκλειστικό: Πρόταση του ΟΦΗ στον Λεβαδειακό για την αγορά του Νίκα!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Σαρρής στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή του Νίκου Μαρκάκη, ο ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα της Βοιωτίας για να πάρει με μεταγραφή τον 23χρονο κεντρικό χαφ Γιώργο Νίκα.

Ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές και εκείνον που ξεχώρισε με τον Λεβαδειακό στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως η ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Βοιωτούς για την απόκτηση του Γιώργου Νίκα.

 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής (17/9/1999) αποτέλεσε την αποκάλυψη του Λεβαδειακού και επί ημερών του Γιάννη Πετράκη απογείωσε τις εμφανίσεις του στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μπει στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 33 εμφανίσεις.

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για ν’ αποκτήσει με μεταγραφή τον Γιώργο Νίκα προκειμένου να τον φέρει στο Ηράκλειο. Ο 23χρονος κεντρικός μέσος πρόκειται για έναν box to box μέσο και θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ηλικία του με τεράστιες προοπτικές.

 

 

Ο ΟΦΗ ήδη έχει κάνει τις επαφές με την διοίκηση του Λεβαδειακού και μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτή η πρόταση για την απόκτηση του Νίκα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook