Κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού ο Διαμαντής

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αποστόλης Διαμαντής βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία του με ομάδα του εξωτερικού, συνεπώς και από την έξοδό του από τον ΟΦΗ.

Όπως σας είχε ενημερώσει στα μέσα του Μαΐου το Gentikoule, ο «αντίπαλος» του ΟΦΗ για την παραμονή του Διαμαντή στην ομάδα ήταν η… Ευρώπη. Το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ο ΟΦΗ του έκανε κρούση για ανανέωση, όμως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκαν ομάδες του εξωτερικού.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ομάδα έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τους Διαμαντή και Μπαλογιάννη για την ανανέωση των συμβολαίων τους, όμως υπήρχε απόσταση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αποστόλης Διαμαντής κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού και πως έχει συμφωνήσει ήδη να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας. Η ομάδα με την οποία φαίνεται πως έχει συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής δεν έχει διαρρεύσει, όμως αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook