Κανένα θέμα με Τριανταφυλλόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί στην Αθήνα να δημιούργησαν θέμα εμπλοκής του ΟΦΗ με τον έμπειρο στόπερ ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ουδέποτε ασχολήθηκε η ομάδα με την δική του περίπτωση.

Τις τελευταίες ημέρες εντάθηκαν τα σενάρια από αθλητικές ιστοσελίδες των Αθηνών που έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση του ΟΦΗ προς τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ δεν εξέφρασε ποτέ ενδιαφέρον για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Πολωνία με την φανέλα της Πογκόν, κάτι που συνεπάγεται με το γεγονός ότι η μεταγραφική κατεύθυνση της ομάδας για την θέση του κεντρικού αμυντικού προσανατολίζεται προς άλλες επιλογές. Κάτι που έχουμε γράψει και στο παρελθόν είναι πως προτεραιότητα του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, όσο δύσκολο και αν μοιάζει κάτι τέτοιο καθώς τέτοιο στόπερ ψάχνει όλος ο πλανήτης.

Όπως και να’ χει, η υπόθεση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου δεν έπαιξε ποτέ για τον ΟΦΗ, δεν υπήρξε ποτέ στο “κάδρο” της ομάδας και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα περί κατάθεσης επίσημης πρότασης και αναμονή για την απάντηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook