Κινήθηκε γρήγορα, μυστικά και πρόλαβε την… μισή Superleague!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντριάν Ριέρα πρόκειται ν’ αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ που ξεκίνησε τις επαφές με τον Ισπανό πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος βιρτουόζος Ισπανός θ’ αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ και από το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να γίνει κάτοικος Ηρακλείου αφού μόλις περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογράφη του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι επαφές του ΟΦΗ με τον Αντριάν Ριέρα ξεκίνησαν λίγο μετά την απόφαση του Αστέρα Τρίπολης να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του Ισπανού… επικαλούμενος πρόβλημα συμπεριφοράς. Μόνο που οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Ισπανός όχι μόνο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με την συμπεριφορά του στην Αρκαδία, άλλωστε ήταν στην 4η σεζόν του στην ομάδα, αλλά ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο λόγος που πήραν την απόφαση να τελειώσουν πρόωρα τον Ριέρα ήταν ότι εκείνος δεν δέχτηκε την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρωνόταν τον επόμενο Ιούνιο καθώς είχε αποφασίσει ν’ αλλάξει παραστάσεις επιθυμώντας στα 27 του μια νέα πρόκληση στην καριέρα του έπειτα από μια γεμάτη τετραετία στην Τρίπολη.

Ο ΟΦΗ λίγο μετά την λύση του συμβολαίου του Αντριάν Ριέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε τις επαφές με την πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού δείχνοντας του από την πρώτη στιγμή ότι τον θέλει πάρα πολύ. Έχοντας πάρει βεβαίως και την έγκριση του Βάλντας Νταμπράουσκας που είχε παρακολουθήσει τον Ισπανό και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του, οι επαφές προχώρησαν πολύ γρήγορα με τον ΟΦΗ να προλαβαίνει αρκετές ομάδες της Superleague 1 που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Και πράγματι με άμεσες ενέργειες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο ΟΦΗ κατάφερε και έκανε δικό του τον Ισπανό ποδοσφαιριστή που θα βρει στο Ηράκλειο ακόμα έναν Ισπανό, τον συμπατριώτη του Τζον Τοράλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook