Τεράστια ασέβεια Πογέτ απέναντι στον ΟΦΗ και τον Μανδά: Κάλεσε τον Τζολάκη των 7 αγώνων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως οι κλήσεις του πάνε βάσει προσωπικών σχέσεων, και ένας Θεός ξέρει τι άλλες, και επέλεξε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού αντί για τον Χρήστο Μανδά.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως μπορεί να έζησε λίγα χρόνια στην Ελλάδα αλλά αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και PR με ομάδες, παράγοντες και μάνατζερ προχωρώντας σε μια κίνηση που όχι μόνο απρεπής αλλά δείχνει και έλλειψη σεβασμού απέναντι στους ίδιους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τι έκανε λοιπόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός (που λέει ο λόγος) της Εθνικής Ελλάδας; Στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας αντί να καλέσει έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ελλάδας όπως είναι ο Χρήστος Μανδάς, φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε έλληνα ποδοσφαιριστή πως οι κλήσεις πάνε.. βάσει μάνατζερ και συλλόγων αφήνοντας τον εκτός λίστας και παίρνοντας στην θέση του τον Κώστα Τζολάκη που έχει παίξει μόλις 7 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα!

Μια κίνηση από την πλευρά του Γκουστάβο Πογέτ που συνιστά μέγιστη ασέβεια αποκλειστικά και μόνο προς το πρόσωπο του Χρήστου Μανδά δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο ότι όχι μόνο αγνόησε την καταπληκτική χρονιά που έκανε αλλά στέλνοντας του και ένα μήνυμα πως οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας δεν γίνονται με βάση το ποιοι είναι οι καλύτεροι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook