Η εξίσωση των τριών δανεικών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φιορίν Ντουρμισάι, Μπρους Καμάου και Σόνι Στίβενς επιστρέφουν το καλοκαίρι στον ΟΦΗ ωστόσο κάθε περίπτωση θα αξιολογηθεί και διαφορετικά.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, στα μεταγραφικά ζητήματα του έχει βάλει πρώτη και έχει ξεκινήσει να τον υλοποιεί με μια προχωρημένη περίπτωση (Ριέρα) και άλλη μια (Αμπάντα) που βρίσκεται στα ραντάρ του.

Προς το παρόν μοναδική εκκρεμότητα αποτελούν οι υποθέσεις των Διαμαντή, Μπαλογιάννη για τους οποίους ο Μηνάς Λυσάνδρου αποκάλυψε πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή ωστόσο αυτήν την ώρα παραμένουν ανοικτές και δεν έχουν κλείσει, ούτε θετικά – ούτε αρνητικά.

Η παρουσία των τριών δανεικών ποδοσφαιριστών αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση για τον καθένα:

Μπρους Καμάου

Ο Αυστραλός εξτρέμ επιστρέφει από τον εξάμηνο δανεισμό του στην Melbourne Victory με την ομάδα της Μελβούρνης να έχει ανακοινώσει ήδη την επιστροφή του στον ΟΦΗ. Ο παίκτης δεδομένα δεν υπολογίζεται, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα γίνει προσπάθεια να λυθεί και ν’ αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ομάδα.

 

Σόνι Στίβενς

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας ήρθε το περσινό καλοκαίρι ως αντί – Επασί ωστόσο το κακό ξεκίνημα που έκανε και οι μη πειστικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει, δικαιότατα, την θέση του από τον Χρήστο Μανδά. Τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στη Ντε Χάαγκ όπου αγωνίζεται βασικός και αναντικατάστατος.

 

Η δική του περίπτωση και το μέλλον του στον ΟΦΗ σχετίζεται άμεσα με εκείνο του Μανδά και τι έχει στο μυαλό του ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Με το ενδεχόμενο πώλησης του Μανδά να είναι το πιθανότερο αυτήν την στιγμή, ο Λιθουανός καλείται ν’ αποφασίσει αν πρόκειται να δώσει στον Στίβενς μια δεύτερη ευκαιρία και να παλέψει για την θέση του ή να ζητήσει την αποχώρηση του και στην θέση του ν’ αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ ή να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Χριστογέωργο.

 

Φιορίν Ντουρμισάι

Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε τον προηγούμενο Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα της Κύπρου. Παρότι ξεκίνησε δυναμικά συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με γκολ, στην συνέχεια τραυματίστηκε ωστόσο επέστρεψε και η παρουσία του στον Ολυμπιακό κρίνεται θετική με τέσσερα γκολ συνολικά. Επίσης και εκείνος μπαίνει στον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ήδη στην θέση που αγωνίζεται ο “Ντούρμι” υπάρχουν τρεις επιθετικοί πλέον (Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο) και οι πιθανότητες της παραμονής του είναι λιγότερες από εκείνες της αποχώρησης του από τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook