Παπαματθαιάκης για Νταμπράουσκας και ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ και τον Βάλντας Νταμπράουσκας κάνοντας και την εκτίμηση του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός φιλοξενήθηκε στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2 και στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή και αρχικά είπε πως «την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Θεωρώ ότι στον ΟΦΗ θα αλλάξει πάρα πολύ η λογική για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Πιστεύω ότι πλέον ο προπονητής έχει άποψη, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι κάτι που μου αρέσει κι εμένα να το κάνω στις ομάδες μου, να παίρνω την ευθύνη των μεταγραφών. Πολλές φορές βέβαια αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί αν δεν πάει κάτι καλά είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος. Εδώ πάμε σε μία διαδικασία που φαίνεται ότι ο προπονητής θα πάρει την ευθύνη στις περισσότερες μεταγραφές, για να μην πω σε όλες. Αυτός ξέρει το πως θέλει να παίξει του χρόνου. Νομίζω ότι σε αυτή τη λογική θα κινηθεί στις μεταγραφές».

Όσον αφορά τι του έκανε εντύπωση από τον φετινό ΟΦΗ και την διάταξη του 3-5-2 που καθιέρωσε ο Λιθουανός τεχνικός πρόσθεσε λέγοντας πως “αυτό που είδα εγώ είναι ότι υπήρχε μία σταθερότητα στο πλάνο του, ξεκίνησε με ένα σχηματισμό που με πολύ μικρές παραλλαγές διατήρησε μέχρι το τέλος. Έχω μερικούς ενδοιασμούς για το εάν θα τον αλλάξει φέτος. Πολύ μικρή σημασία έχει ο σχηματισμός, σημασία έχει η φιλοσοφία. Θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον συγκεκριμένο προπονητή στο τέλος της νέας χρονιάς, θα έχει φτιάξει τη δική του ομάδα. Εκεί θα μπορούμε να πούμε εάν ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να μείνει παραπάνω χρόνια στον ΟΦΗ και να κάνει ρεκόρ και γιατί να μην ξεπεράσει και τον Γκέραρντ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook