Ο ΟΦΗ, η αγορά του εξωτερικού και τα χαρακτηριστικά των στόπερ που θέλει ο “Ντάμπρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ήδη μετά την υπόθεση του Ριέρα επικεντρώνει το βλέμμα του στην αγορά για την υπόθεση στόπερ.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο Αντριάν Ριέρα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ και παράλληλα με την υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, στον ΟΦΗ έχουν ρίξει βάρος για την απόκτηση ενός, τουλάχιστον, στόπερ αφού η μια ακόμα μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας θα εξαρτηθεί από την τελική έκβαση της υπόθεσης Διαμαντή που με τα τωρινά δεδομένα είναι περισσότερο εκτός παρά εντός της ομάδας.

Τα εξής δεδομένα που επικρατούν, προσώρας, είναι ότι από όλα όσα ονόματα γράφτηκαν για την θέση του στόπερ δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει ρίξει το βάρος σε περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και οι οποίοι δεν είναι Έλληνες. Ήδη οι περιπτώσεις τους έχουν σκαναριστεί τόσο από τον Βάλντας Νταμπράουσκας, όσο και από τον Ιβάν Σλάβοβ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στον επόμενο μήνα και να κλείσει η μεταγραφή του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που να δίνει ύψος στην άμυνα, να μπορεί να συνεισφέρει στο build up και παράλληλα να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους στόπερ του ΟΦΗ. Είναι δεδομένο πως εφόσον η υπόθεση παραμονής του Αποστόλη Διαμαντή δεν έχει happy end τότε ο ΟΦΗ θα κινηθεί και για δεύτερο στόπερ που θα πλαισιώσει τους Βούρο, Πασαλίδη, Γιαννούλη. Τα τωρινά δεδομένα για την παραμονή του Διαμαντή γέρνουν περισσότερο προς την αποχώρηση του παρά προς την ανανέωση του συμβολαίου του ωστόσο από την στιγμή που παραμένει ανοικτό δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα απολύτως με σιγουριά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook