Το 3-4-3 του “Ντάμπρα” και η αναζήτηση του αριστερού μπακ χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την αποκάλυψη του Μηνά Λυσάνδρου πως ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, φαίνεται πως στον ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν παίκτη στην συγκεκριμένη θέση.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει για την επόμενη σεζόν και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου που έχει εκπονηθεί μεταξύ του Βάλντας Νταμπράουσκας, του Ιβάν Σλάβοβ και της διοίκησης του club.

Ο Αντριάν Ριέρα αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, όπως έχει γράψει το Gentikoule, και παράλληλα στόχος είναι να καλυφθούν, αρχικά, τα κενά που υπάρχουν. Με την διαφαινόμενη αποχώρηση των Διαμαντή, Μπαλογιάννη ο ΟΦΗ θα κινηθεί δεδομένα για έναν επιπλέον κεντρικό αμυντικό (ήδη έχει παρθεί απόφαση για δύο συνολικά) και βέβαια έναν αριστερό μπακ – χαφ που θα έχει τα χαρακτηριστικά των Λάρσον, Τοράρινσον και θα είναι σε θέση να παίξει σε όλη την πλευρά.

Ο ΟΦΗ έχει “σκανάρει” ήδη κάποιες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά με παίκτες που αγωνίστηκαν την προηγούμενη σεζόν στην Superleague 1 αλλά και από το εξωτερικό και σκοπός είναι κάποιες εξ’ αυτών να τελειώσουν γρήγορα προκειμένου να βρίσκονται στο Ηράκλειο όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το πως θα πορευτεί ο ΟΦΗ και τι σχηματισμό έχει στο μυαλό του ο Λιθουανός τεχνικός. Εάν αποφασίσει ο Νταμπράουσκας να πορευτεί με το 3-4-3 τότε αλλάζει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ, ομοίως το ίδιο ισχύει και με επιστροφή σε τετράδα.

Δεδομένα πάντως ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών προκειμένου να συμπληρώσουν τους Βούρο, Πασαλίδη, Γιαννούλη ενώ στον δρόμο της αποχώρησης είναι ο Σάμιουελ Γιοχού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook