Μετά τις 15 Ιουνίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ” εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εικόνα στις εξέδρες ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν.

Το κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Παράλληλα σχολιάζοντας την φετινή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα των εντός έδρας παιχνιδιών του ΟΦΗ υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το γήπεδο, σε πληρότητα, είχε την μεγαλύτερη από πολλά άλλα της Ελλάδας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε παράλληλα στα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι για το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες και πρόσθεσε πως αναφορικά με την σεζόν 2023 – 2024 ότι πρόκειται να κυκλοφορήσουν μετά τις 15 Ιουνίου και ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στις τιμές ωστόσο θα γίνουν διάφορες παρεμβάσεις σε τομείς που έκριναν στον ΟΦΗ ότι χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook