Πλησιάζει στον ΟΦΗ ο Αντριάν Ριέρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule όλα δείχνουν πως πρόκειται ν’ αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για τη νέα σεζόν.

To Gentikoule αποκάλυψε την Πέμπτη το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Αντριάν Ριέρα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ισπανόας μεσοεπιθετικός αναμένεται να πιάσει Ηράκλειο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο ΟΦΗ προχώρησε με πολύ γρήγορες διαδικασίες και βολιδοσκόπησε τάχιστα τις προθέσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού που βρισκόταν στην αγορά ως free agent από τα τέλη Απριλίου και είναι μια ανάσα απάο την οριστική συμφωνία για να τον ντύσει στ’ “ασπρόμαυρα”.

Πρόκειται βέβαια για μια μεταγραφή από το πρώτο ράφι των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ο ΟΦΗ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά κλείνει έναν εξ’ αυτών που μπορεί να συνθέσει ακόμα περισσότερο το παζλ της μεσοεπιθετικής του γραμμής ενισχύοντας την ακόμα περισσότερο.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ΟΦΗ και Ριέρα είχαν ξεκινήσει τις επαφές πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και έχοντας πάρει το “οκ” του Βάλντας Νταμπράουσκας προχώρησαν αμέσως οι διαδικασίες προκειμένου ο 27χρονος Ισπανός να γίνει κάτοικος Ηρακλείου για τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook