Άτυχος ο ΟΦΗ στην Τούμπα, στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα – Η Ριμπάνσκα πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με καλεσμένο τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα με 3-1 ενώ με το γκολ που πέτυχε η Νικόλ Ριμπάνσκα της έδωσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Α’ Εθνικής.

Στο φινάλε μιας καθ’ όλα πετυχημένης χρονιάς για την γυναίκεια ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στο παιχνίδι της Τούμπας οι πρωταθλήτριες Ελλάδας κέρδισαν με 3-1 χάρις σε γκολ των Ακίντα (18′, 36′) ενώ ένα ακόμα τέρμα πέτυχε η Γκούνη στο 27ο λεπτό. Το τελικό σκορ (3-1) αφήνει πάντως πικρή γεύση στις αθλήτριερς του Σταμάτη Μαματζάκη που απέδειξαν με την εμφάνιση τους πως θα μπορούσαν να τερματίσουν ψηλότερα καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πιο εύστοχος πετυχαίνοντας τρία γκολ συνολικά.

Για τον ΟΦΗ σκόρερα η Νικόλ Ριμπάνσκα με την διεθνή επιθετικό να φτάνει τα 17 γκολ, αριθμός που της έδωσε την πρώτη θέση στην λίστα των σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Σιέζκα, Κουκουλάκη, Πέιου, Αεράκη, Κυδωνάκη, Καραλούκα, Καλαμπέροβα, Κυδωνάκη, Πατερνά, Χαμαλίδου, Κωνιωτάκη, Ριμπάνσκα.

Έπαιξαν ακόμα οι Τριβυζάκη, Παπακωνσταντή, Αραβιάκη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook