Βογιατζάκης: «Ο ΟΦΗ προσπαθεί να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας για τα βήματα που προσπαθεί να κάνει η ομάδα τόσο σε αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο Μανώλης Βογιατζάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4, μιλώντας μεταξύ άλλων για την έλευση του Μιχάλη Μπούση, τους στόχους της ομάδας, το project, αλλά και για την Παναχαϊκή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι μία ομάδα που λείπει από την Super League 1.

Όσα είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ προσπαθεί να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα, όσο μπορούμε να αλλάξουμε πρόσωπο. Και αγωνιστικό, και όσον αφορά το brand. Θέλουμε ο ΟΦΗ να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, και στο κοινωνικό κομμάτι. Αυτό προσπαθούμε όλοι, ο καθένας από τον τομέα του».

Για τον Μιχάλη Μπούση: «Τον Οκτώβριο θα συμπληρωθεί μία πενταετία που ο κύριος Μπούσης είναι στην ομάδα. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιώργος Σαμαράς συνάντησε μέσω κοινού γνωστού τον κύριο Μπούση και τον έφερε στο Ηράκλειο μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη και τον Γιάννη Σαμαρά. Βέβαια το γνωρίζετε ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, ούτε ο Γιάννης ούτε ο Γιώργος βρίσκονται στην ομάδα μας. Ούτε ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Προσπαθεί η ομάδα να κρατήσει τις ίδιες αρχές που έχει από την αρχή. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, γιατί δεν είναι δεδομένο ότι αν μπεις σε μία ομάδα και έχεις χρήματα θα υπάρξει και επιτυχία. Νομίζω ότι οι άνθρωποι κάνουν τις ομάδες. Προσπαθούμε να έχουμε ψηλά το όνομα του ΟΦΗ, αυτό είναι το σημαντικό. Να είναι ψηλά ο ΟΦΗ, η ομάδα και να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα και το νησί».

Για την Παναχαϊκή: «Μιλάμε για μία πολύ ιστορική ομάδα, με κόσμο, και σε μία πολύ σημαντική πόλη. Όσοι έχουμε μεγαλώσει το 80’, 90’ ξέρουμε ότι η Παναχαϊκή είναι μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες στην χώρα, δεν είναι λίγο πράγμα. Τα χρήματα μόνο δεν μπορούν να φτιάξουν μία ομάδα και υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα εκτός από την Παναχαϊκή, δες την Καλαμάτα τα προηγούμενα χρόνια και φέτος, αλλά και μεγαλύτερες ομάδες, με περισσότερο κόσμο. Είναι ένα σύνολο που πρέπει να υπάρχει για να πετύχει μία ομάδα».

Για την σταθεροποίηση που ψάχνει ο ΟΦΗ: «Βλέπουμε ότι και ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμα σταθεροποιηθεί στην κατάσταση που κι εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε, αλλά τερμάτισε 7ος, ήταν αήττητος στα Play Out. Πέρυσι ενώ πήγαινε για εξάδα, η εικόνα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Την προηγούμενη χρονιά μείναμε στην κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικές, την προ-προηγούμενη τερματίσαμε 6οι. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει μία σταθερότητα, είναι πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν μία ομάδα».

Για το όραμα του Μιχάλη Μπούση: «Ουσιαστικά αυτό που είπε ο κύριος Μπούσης είναι ότι πρέπει να μπορέσουμε να μπούμε σφίνα ανάμεσα στις ομάδες για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Ουσιαστικά να τρυπώσουμε ανάμεσα στις ομάδες αυτές. Να είμαστε πάρα πολύ καλοί, εκείνοι να έχουν κάποια προβλήματα και να το καταφέρουμε. Εννοείται ότι έχει όραμα ένα τρόπαιο, ένα Κύπελλο ή οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό. Είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος και θέλει επιτυχίες και με τον ΟΦΗ. Αρχικά πρέπει να σταθεροποιηθούμε στις θέσεις των Play Off. Μετά μπορείς να κοιτάξεις και λίγο παραπάνω. Νομίζω ότι είναι περήφανοι οι Κρητικοί που ο ΟΦΗ είναι εκεί που βρίσκεται και μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια. Θεωρούμε ότι είμαστε από τις μεγάλες ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω».

Για το ΒΑΚ και το project του ΟΦΗ: «Ο κύριος Μπούσης δεν είχε αναμειχθεί με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήρθε εδώ και του παρουσιάστηκε ένα πλάνο που είχε να κάνει με το προπονητικό κέντρο. Το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ αυτή τη στιγμή έχει τρία νέα γήπεδα, φυσικού χλοοτάπητα, συνθετικού χλοοτάπητα και υβριδικού. Υπάρχει στόχος η ομάδα να αποκτήσει τα γύρω οικόπεδα μέσω του Δήμου με διαγωνισμό και να χτίσει ακόμα περισσότερα, για να φιλοξενεί ομάδες από το εξωτερικό και ουσιαστικά να γίνει βιώσιμη ως εταιρία. Υπάρχει ένας στόχος ανάπτυξης για το ΒΑΚ. Είναι κάτι που υπάρχει ως πλάνο. Θυμίζουμε ότι τον προηγούμενο Νοέμβρη ήρθε ομάδα από το εξωτερικό και έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Ελλάδα, μιλάμε για την Άντερλεχτ, την κορυφαία ομάδα του Βελγίου. Οι άνθρωποι έμειναν ικανοποιημένοι, προσκαλέσαμε και τον Παναιτωλικό. Έγινε η αρχή με μία ομάδα τέτοιου επιπέδου. Αυτό είναι ένα μέρος του project. Δεν είναι ένα μέρος το project, υπάρχουν πολλά πράγματα γύρω από αυτό».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook