«Τρέχουν» οι υποθέσεις του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Συνεχίζεται η δουλειά στο… παρασκήνιο για τον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να ασχολούνται με τα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών.

Μετά τις ανανεώσεις των Γιαννούλη, Μαρινάκη, Σωτηρίου και εκείνη του Νέιρα που… έρχεται, ο ΟΦΗ έχει εστιάσει τόσο στο θέμα των ανανεώσεων, όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι. Όπως αναφέραμε και χθες, ο ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί να κλείσει τις εσωτερικές υποθέσεις των Αποστόλη Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη που μένουν ελεύθεροι την τελευταία μέρα του Ιουνίου, με ομάδες από την Ευρώπη να έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για το πρώτο και όλα να μένουν ανοικτά σχετικά με την υπόθεσή του.

Επίσης, όπως ανέφερε το Gentikoule στόχος του ΟΦΗ είναι να ενισχύσει το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, ψάχνοντας Έλληνες ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αποτελέσουν βασικά στελέχη για τα επόμενα χρόνια, ενώ πάντα υπάρχει και το θέμα των αποχωρήσεων, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να είναι ήδη παρελθόν και τον Λουίς Περέα να έχει επιστρέψει στην Λεγκανές μετά τον δανεισμό του.

Επίσης υπάρχει και η υπόθεση του Αντριάν Ριέρα, με τον ΟΦΗ να έχει βολιδοσκοπήσει ήδη τις προθέσεις του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Η δουλειά στο… παρασκήνιο για τον ΟΦΗ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με στόχο να γίνει το καλύτερο δυνατό ενόψει της νέας σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook