«Αντίπαλος» του ΟΦΗ για Διαμαντή η Ευρώπη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αποστόλη Διαμαντή για την ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν, όμως στο «παιχνίδι» της απόκτησής του έχουν μπει ομάδες από το εξωτερικό που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Το συμβόλαιο του Αποστόλη Διαμαντή με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ΟΦΗ θέλει τον Διαμαντή, του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και ομάδες από την Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, ομάδες του εξωτερικού σύλλογοι έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα αμυντικό του ΟΦΗ, ο οποίος έχει στα χέρια του τόσο την επιλογή ανανέωσης, όσο και της μεταγραφής.

Το γεγονός ότι μπαίνει μπροστά η πρόκληση της Ευρώπης σίγουρα δυσκολεύει την υπόθεση παραμονής του στον ΟΦΗ, όμως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Στον ΟΦΗ είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού και με τα τωρινά δεδομένα τα πάντα είναι ανοικτά, τόσο η ανανέωση του Διαμαντή με την ομάδα, όσο και η αποχώρησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook