Το συμβολαίο του Περέα τον καθιστά αμφίβολο στην επιστροφή του στην Λεγκανές

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Δημοσίευμα της As αναφέρεται στο μέλλον του Λουίς Περέα στη Λεγκανές, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ.

Ο Λουίς Περέα ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον ΟΦΗ και πλέον έχει επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Λεγκανές. Ο Ισπανικός σύλλογος φαίνεται πως βρίσκεται σε σκέψεις για το μέλλον του, με την As να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως παρότι «η εμπειρία του στον ΟΦΗ δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, είναι αρκετή για να ληφθεί τουλάχιστόν υπόψιν ο Περέα».

Πιο συγκεκριμένα, στην Λεγκανές θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών και ο Λουίς Περέα εμφανίζεται ως μία από τις πιθανές λύσεις για να καλυφθούν αυτά τα κενά. «Εναλλακτική θα μπορούσε να είναι και αυτή του Λουίς Περέα, που πήρε μεταγραφή την περασμένη σεζόν στον ΟΦΗ Κρήτης με τον οποίο έπαιξε 25 παιχνίδια στην Super League 1 και μόλις 13 ως βασικός. Με 1.382 λεπτά συμμετοχής, η εμπειρία του δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, αν και είναι αρκετή για να ληφθεί τουλάχιστον υπόψη» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, που στην συνέχεια τονίζει:

«Ο μισθός του είναι όμως από τους υψηλότερους στην ομάδα (ήταν ήδη από πέρυσι) και η απόδοσή του δεν είναι ανάλογη με τα τρία εκατομμύρια που πληρώθηκαν γι’ αυτόν. Με τον παίκτη να έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, η απόσβεση των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για την υπογραφή του φαίνεται περίπλοκη. Θα είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσει ο σύλλογος μέσα στο καλοκαίρι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook