Αποκάλυψη: Στα ραντάρ του ΟΦΗ ο Άντριαν Ριέρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ κοιτάζει ενώ έχει βολιδοσκοπήσει ήδη τις προθέσεις του Ισπανού βιρτουόζου Αντριάν Ριέρα που ξεχώρισε στον Αστέρα Τρίπολης της τελευταίας τετραετίας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αντριάν Ριέρα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ενώ κάποιες πηγές κάνουν λόγο και για βολιδοσκόπηση από την πλευρά της ομάδας προς εκείνη του 27χρονου (19/4/1996).

Ο Αντριάν Ριέρα είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την φανέλα της ομάδας της Αρκαδίας και φέτος έφυγε πρόωρα από τον Αστέρα και σίγουρα πρόκειται για μια επιλογή πρώτης γραμμής για τον ΟΦΗ που βρίσκει στον δρόμο του έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην μεσοεπιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, τόσο ως εξτρέμ όσο και ως δεύτερος φορ ενώ σε αρκετά παιχνίδια αγωνίστηκε και ως επιτελικός μέσος.

 

Ο Άντριαν Ριέρα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2019 και η καλύτερη χρονιά του ήταν η περσινή όπου πέτυχε 7 γκολ σε 21 παιχνίδια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ενώ φέτος σκόραρε με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, ο 27χρονος Ισπανός μέτρησε 114 συμμετοχές και 13 γκολ.

 

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που δεδομένα θα βρει στον δρόμο του και άλλες προτάσεις από την Ελλάδα καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, αποτελούσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος στα χρόνια που αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον και η βολιδοσκόπηση της πλευράς του Ισπανού να εξελιχθεί σε πολύ ζεστό φλερτ…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook