45 μέρες γεμάτες δουλειά για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

45 ημέρες ακριβώς απομένουν μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε και στον ΟΦΗ καλούνται να λύσουν μια σειρά από σημαντικά θέματα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν για τον φετινό ΟΦΗ και άπαντες σηκώνουν τα μανίκια για την επόμενη. Ο πήχης έχει μπει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να γίνει η εκκίνηση της και είναι πως η ομάδα θα επιστρέψει στα play offs και δεν θα χρειαστεί να συμμετάσχει ξανά στην άχαρη διαδικασία των play outs, όλα αυτά χρειάζονται ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα και παράλληλα να ξεκινήσουν οι άμεσες διαδικασίες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Για αρχή και είναι αυτό το κομμάτι όπου ήδη έχει γίνει η προεργασία είναι το κομμάτι των ανανεώσεων. Μέχρι τώρα οι ανοικτές υποθέσεις του ΟΦΗ είναι οι Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Τσιλιανίδης όπου κάθε μια από αυτή είναι και ξεχωριστή. Ότι κινήσεις γίνουν σίγουρα έχουν την έγκριση του Βάλντας Νταμπράουσκας καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ γίνεται με βάση τα “θέλω” του Λιθουανού τεχνικού, όπως ακριβώς συνέβη και στις πρώτες εσωτερικές υποθέσεις των Γιαννούλη, Σωτηρίου, Μαρινάκη.

Στην συνέχεια, ακολουθεί το κομμάτι των αποδεσμεύσεων που αποτελεί μια σημαντική παράμετρος για το χτίσιμο του ρόστερ σε συνδυασμό με τις απαραίτητες προσθφαιρέσεις που χρειάζεται να γίνουν. Άλλωστε ο Νταμπράουσκας έχει πει εξαρχής πως δική του επιθυμία είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ 25-26 ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι 4 θα είναι τερματοφύλακες. Κάποιοι παίκτες ήδη είναι στην πόρτα της εξόδου, όπως οι Τζου, Γιοχού ενώ δεδομένα θ’ ακολουθήσουν και άλλοι προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ.

Δεδομένα, έχει ξεκινήσει η προεργασία για τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε το Gentikoule ήδη έχει βγει στην αγορά για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και έναν κεντρικό χαφ με τα χαρακτηριστικά του Λουίς Περέα που πρόκειται να επιστρέψει στην Λεγκανές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook