Ο ΟΦΗ “φορτώνει” τον άξονα: Στην αγορά για αριστεροπόδαρο στόπερ και κεντρικό χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και το Gentikoule καταγράφει τα πρώτα θέλω του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως η μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ ξεκινάει από την ώρα που ολοκληρώνεται ο Ιανουάριος. Προφανώς και ο τεχνικός του ΟΦΗ ήθελε να πει και ουσιαστικά αυτό εννοούσε πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη με το τέλος της χρονιάς για να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη ο σχεδιασμός ξεκίνησε με τις τρεις εσωτερικές υποθέσεις (Γιαννούλης, Μαρινάκης, Σωτηρίου) και απομένουν οι εξελίξεις με τις υπόλοιπες (Τσιλιανίδης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής). Όμως όλο το βάρος πέφτει στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ εκεί όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά για στόπερ υψηλού επιπέδου αλλά και έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Λουίς Περέα που πρόκειται ν’ αποχωρήσει αφού αγωνίζεται ως δανεικός από την Λεγκανές.

Σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ο ΟΦΗ συνεχίζει την επόμενη σεζόν με Βούρο, Πασαλίδη, Γιαννούλη. Για τον Γιοχού η πρόθεση είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού και απομένει να κλείσει η εκκρεμότητα με τον Αποστόλη Διαμαντή όπου πρόθεση του ΟΦΗ είναι να διατηρήσει τον 22χρονο στόπερ. Κατά συνέπεια, με βάση τα τωρινά δεδομένα ο ΟΦΗ αναζητά έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που να είναι σε θέση να βοηθήσει στο build up, να είναι aggresive στο παιχνίδι του και κυρίως να δίνει ύψος στην άμυνα. Κάτι που έλειπε την φετινή σεζόν, το ύψος στους στόπερ του ΟΦΗ. Θεωρείται δεδομένο ότι στόχος είναι να κλείσει η “τρύπα” στην άμυνα όσο πιο γρήγορα γίνεται ενόψει και της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σε έναν μήνα.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ επιδιώκουν και την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα είναι σε θέση να παίζει τόσο στο “6”, όσο και στο “8” και περίπου να έχει τα χαρακτηριστικά προκειμένου ν’ αναπληρώσει το κενό του Λουίς Περέα που επιστρέφει στην Ισπανία. Ένας κεντρικός χαφ δηλαδή που θα προσθέσει ύψος στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook