Μοσκέρα: “Ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του ΟΦΗ, Σαντιάγκο Μοσκέρα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, την διαμονή του στο Ηράκλειο και την έως τώρα εμπειρία στην χώρα μας. 

Τα όσα  είπε μεταξύ άλλων στο gol.caracoltv.com της Κολομβίας:

Πώς νιώθετε για αυτήν την εμπειρία στην Ευρώπη;

«Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος, αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις, προσαρμόζομαι σε αυτό το γρήγορο, τεχνικό παιχνίδι.

Απολαμβάνω τη διαδικασία και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη με τη βοήθεια του Θεού.

Ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα, παρόλο που ακούς συχνά ότι δεν είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν καλοί παίκτες, μπορείς να δεις καλό ποδόσφαιρο και οι μεγάλες ομάδες να παίζουν πολύ καλά.

Αυτό που μου κόστισε είναι η γλώσσα και ο τρόπος που παίζουμε, γιατί η ομάδα μου παίζει με πέντε αμυντικούς, δεν παίζουμε με εξτρέμ , οπότε έπρεπε να παίξω στη θέση 9, οπότε ήταν δύσκολο».

 

Και πώς τα πας ως 9άρι;

«Ασχολούμαστε με το θέμα της προσαρμογής, αλλά το έχω απολαύσει, έπρεπε να προσαρμοστώ σε μια νέα θέση, είχα καλές εμφανίσεις και περιμένω να τελειώσω τη σεζόν και έτσι να είμαι στην προετοιμασία, να είμαι σε καλό επίπεδο και πολύ καλύτερα».

 

Πώς είναι η διαμονή σας στην Ελλάδα;

«Η Ευρώπη είναι πολύ όμορφη, έχει πολλά όμορφα πράγματα. Η πόλη που είμαι είναι όμορφη, έχει θάλασσα και παραλία και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με την οικογένειά σου όταν δεν έχεις αγώνα».

 

Αν νιώθεις την υποστήριξη των οπαδών;

«Ναι, εξεπλάγην λίγο, γιατί είχα έρθει με μια άλλη ιδέα στο μυαλό και σας λέω ότι εδώ οι άνθρωποι είναι πολύ φανατικοί με το ποδόσφαιρο, πιο παθιασμένοι, με αναγνωρίζουν ακόμη περισσότερο από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο σύλλογος έχει ιστορία και στα αλήθεια είναι πολύ όμορφο».

 

Ποιους στόχους έχετε ήδη όσο βρίσκεστε στην Ευρώπη;

«Έχω ενάμιση χρόνο συμβόλαιο στον ΟΦΗ Κρήτης, η ιδέα είναι να μπορέσω να κάτσω να μιλήσω με τους διευθυντές, να δω τις σκέψεις τους και να εδραιώσω τη θέση μου, ήταν δύσκολο γιατί δεν παίζω στη θέση μου, είναι ποδοσφαιρικά πράγματα.

Θα τα πούμε στο τέλος, αλλά έχω συμβόλαιο και η ιδέα είναι να το εκπληρώσω, να συνεχίσω να το απολαμβάνω και να μεγαλώνω.

Το άμεσο μέλλον μου είναι εδώ στην ομάδα, είχα καλές εμφανίσεις, αλλά δεν είμαι σταθερός στη βασική ενδεκάδα, για να έχω περισσότερους στόχους αργότερα.

Είναι ωραία ιδέα να μείνω στην Ευρώπη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook