Video | Μαυρωτάς: «Εύχομαι η πρωτοβουλία του ΟΦΗ να εμπνεύσει κι άλλες ομάδες, σε άλλα αθλήματα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην Ολυμπιονίκης, Γιώργος Μαυρωτάς, βρέθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ΟΦΗ στο “The Mall Athens” και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρξουν κι άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Black Flame Rising o Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην Ολυμπιονίκης, Γιώργος Μαυρωτάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πολύ ωραία αυτή πρωτοβουλία που εύχομαι να εμπνεύσει και άλλες ομάδες, σε άλλα αθλήματα. Ακριβώς αυτό είναι ο αθλητισμός, δεν είναι μόνο τα 90 λεπτά του ποδοσφαίρου ή τα 40 λεπτά του μπάσκετ, του πόλο, του οτιδήποτε. Είναι όλη αυτή η ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα αποδυτήρια, οι σχέσεις των παραγόντων, των παικτών, των προπονητών.

Η χημεία που δεν την βλέπει ο κόσμος, κι επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου, αυτή είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού. Αυτό πρέπει να δείχνουμε στα παιδιά για το τι σημαίνει αθλητισμός και πρωταθλητισμός. Να τραβήξουμε την κουρτίνα. Να φτιάξουμε κι άλλα τέτοια ντοκιμαντέρ σαν του ΟΦΗ, μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές από άλλες ομάδες και άλλα αθλήματα στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook