Video | Η περηφάνια του Ηλία Πουρσανίδη και… η ατάκα για τον Φαρμάκη του Σασμού!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν έκρυψε την περηφάνια του αλλά και την συγκίνηση του παράλληλα για το τελικό αποτέλεσμα ενώ ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αδερφός του Ηλία Πουρσανίδη, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο αδερφός του Ηλία Πουρσανίδη πρωταγωνιστεί βεβαίως στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός” με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ να λέει αρχικά με χιούμορ: “Νιώθω λίγο αμήχανα που είναι δίπλα ο αδερφός μου γιατί πρωταγωνιστώ σε πέντε επεισόδια, δεν ξέρω ποιο είναι το αποτέλεσμα, εγώ είμαι καλός δεν είμαι σαν τον… Φαρμάκη”.

Όσον αφορά το ντοκιμαντέρ υπογράμμισε πως “είναι μεγάλη στιγμή για όλους εμάς, τον ΟΦΗ και την Κρήτη γιατί δείχνουμε την αλήθεια μας. Δείχνουμε τις καλές και τις κακές στιγμές. Έχουν καταγραφεί μεγάλα γεγονότα των τελευταίων ετών, άλλοι ιστορικοί γράφουν βιβλία και καταγράφουν την ιστορία, εμείς το καταγράψαμε με αυτόν τον τρόπο. Από τις μεγάλες επιτυχίες του Ευγένιου Γκέραρντ, την χρεοκωπία και την αναγέννηση της. Ελπίζω ν’ αρέσει στον κόσμο και χαιρόμαστε που είμαστε και εμείς μέρος αυτού του σήριαλ”.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής από την πλευρά του δήλωσε: “Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό, από το τρέιλερ που είδα είναι μια εξαιρετική δουλειά ακόμα και για κάποιον που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ενδιαφέρον όλη αυτή η κατασκευή, πέρασε η ώρα και δεν το κατάλαβα. Συγχαρητήρια σε όλους και στην ίδια την ομάδα που έκανε αυτήν την πρωτοβουλία. Όσον αφορά αυτήν την προσπάθεια, για μένα είναι κάτι ελπιδοφόρο όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλη την Ελλάδα γιατί πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνω. Είμαι τρομερά περήφανος για τον αδερφό μου και για αυτά που ονειρεύονται να φτιάξουν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook