Ο ΟΦΗ θέλει το καλοκαίρι πέντε Μπάκιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αύρα του Μαυροβούνιου μέσου και η ποιότητα που δείχνει τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ το ερχόμενο καλοκαίρι.

O Mάρκο Μπάκιτς είναι ο παίκτης που ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη και όχι μόνο αποτέλεσε την μοναδική μεταγραφή που βοήθησε άμεσα και με γκολ και ασίστ αλλά κάνει και την διαφορά μέσα στα παιχνίδια.

Ο Μαυροβούνιος μέσος είναι ένας πραγματικός game changer που τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο και δεν είναι το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό με την ασύλληπτη φαουλάρα αλλά το γεγονός ότι με δύο κινήσεις μπορεί ν’ αλλάξει την εικόνα του αγώνα και να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ. Για παράδειγμα να πάρουμε ως κριτήριο το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου όπου ο Μαυροβούνιος δεν ήταν και από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους και σαφώς έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια.

Αλλά.

Ένα φάουλ στο δοκάρι, μια κεφαλιά που έδιωξε ο Χουτεσιώτης και ακόμα ένα χτύπημα που πήγε μέσα.

Προσέξτε λοιπόν: Παρότι ο Μαυροβούνιος δεν ήταν καλός, ο ίδιος δημιούργησε τρεις φάσεις εκ των οποίων η μια πήγε μέσα.

Το γενικό συμπέρασμα είναι πως ο ΟΦΗ το ερχόμενο καλοκαίρι για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του, αυτό που θέλει είναι βρει άλλους πέντε “Μπάκιτς”. Παίκτες που είναι στο επίπεδο του Μαυροβουνίου, που να είναι έτοιμοι να μπουν με το καλημέρα στην προετοιμασία, που θα κάνουν την διαφορά στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, ανεξάρτητα από το αν θα κουβαλούν πίσω τους βιογραφικό ή όχι, γιατί και ο Μπάκιτς είχε CV μέχρι και πριν από μερικά χρόνια αλλά στην πράξη ο 29χρονος κεντρικός χαφ ήταν ο παίκτης που ήθελε και έψαχνε για να περάσει στην μετά – Νέιρα εποχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook