Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ιωνικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό.

Sdna.gr: “Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές επί του αδιάφορου ΟΦΗ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 52΄, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Κρήτη (2-2) και τώρα θέλει μόνο νίκη με την Λαμία εντός για να σωθεί!”

To10.gr: “Σε ένα τρομερό παιχνίδι ο Ιωνικός πάλεψε κόντρα στον ΟΦΗ, όμως οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2, με αποτέλεσμα οι Νικαιώτες να είναι σε δύσκολη θέση.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ και ο Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League και έτσι οι Νικαιώτες προετοιμάζονται για “τελικό” σωτηρίας με τη Λαμία”.

Gazzeta.gr: “Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές στο Ηράκλειο, έπαιζε από νωρίς με παίκτη παραπάνω αλλά δεν έφυγε νικητής από το Ηράκλειο και μετά το 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη τελευταία αγωνιστική για να σωθεί”.

Sport-fm.gr: “Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές με τον Μασάς στην έδρα του ΟΦΗ, ωστόσο οι Κρητικοί των δέκα παικτών ισοφάρισαν για το τελικό 2-2. Στο χέρι των Νικαιωτών η παραμονή στον εντός έδρας «τελικό» με Λαμία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook