Μάγκας ΟΦΗ, με 10 παίκτες πάλεψε μέχρι τέλους και ρίχνει τον Ιωνικό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι και αν έπαιζε με 10 παίκτες για περίπου 50 λεπτά, δεν σταμάτησε να παλεύει το  παιχνίδι και έπαιξε για την φανέλα του και την ιστορία του ισοφαρίζοντας τον Ιωνικό με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 3-5-2 και επιθετικό δίδυμο τους Ντίκο, Λουίζ Φελίπε, με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, Βούρος, Πασαλίδης και Γιαννούλης η τριάδα των στόπερ με τους Λάρσον, Τοράρινσον στα άκρα και τους Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς στην μεσαία γραμμή.

Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή στο παιχνίδι τους και απείλησαν πρώτοι, με τον Μπάκιτς δράστη. Ο Μαυροβούνιος αρχικά με κεφαλιά υποχρέωσε τον Χουτεσιώτη να αποκρούσει εντυπωσιακά και στην συνέχεια με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωνικού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη επίσκεψη τους στην περιοχή του ΟΦΗ όταν ο Τοράρινσον έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας, ο Μάντζης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μασάς με πλασέ πρόλαβε Πασαλίδη, Βούρο κάνοντας το 0-1.

Ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση αμέσως πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης με συνεχόμενες στημένες φάσεις δίχως αποτέλεσμα ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν ευκαιρία.

Το παιχνίδι πήρε εντελώς διαφορετικό ρυθμό μετά το πρώτο 25λεπτο με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να απειλήσει με κακές επιλογές στο επιθετικό τρίτο του Ιωνικού και τον Χουτεσιώτη να έχει ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο. Τελικά λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης όταν στο 44′ ο Μάρκο Μπάκιτς με ένα απίστευτο χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη κάνοντας το 1-1. Η εικόνα του αγώνα αλλάζει ριζικά στο 50ο λεπτό όταν ο Γκορτσίλας μετά από παρέμβαση του var, απέβαλλε τον Πασαλίδη με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Φαντιγκά.

Ο Ιωνικός πήρε μέτρα στο γήπεδο παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να την κρατήσει και το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε αναμενόμενα όταν κυκλοφόρησαν την μπάλα ο Μάντζης έκανε το γύρισμα για τον Μασάς που σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα ωστόσο για έναν ανεξήγητο λόγο ο Ιωνικός οπισθοχώρησε μετά το 75′ με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νταμπράουσκας να βρουν χώρους για να βγουν στην επίθεση. Στο 80′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Μπιφουμά έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια, έβγαλε την σέντρα για τον αφύλαχτο Ντίκο που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2 για τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι έχει γίνει γκραν γκινιόλ με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ο Ιωνικός δεν απειλούσε ενώ στο 88′ ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-2 όταν ο Μπιφουμά βγηκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη να βγάζει σίγουρο γκολ.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook