Να αποχαιρετήσει με νίκη το κοινό του για φέτος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ» (20:00, Live Athletic ΣΠΟΡ ΦΜ 104,2 – Gentikoule) για την 6η αγωνιστική των Play Out, θέλοντας να κλείσει με τρίποντο τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις του.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό για την 6η και προτελευταία αγωνιστική των Play Out, θέλοντας να πάρει τη νίκη και να «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Όμιλος εμφανίστηκε σοβαρός στην έξτρα διαδικασία, μένοντας αήττητος και πλέον θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό του με ένα ακόμα τρίποντο, πριν πάει στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Ιωνικός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υποβιβαστεί από σήμερα με ήττα στο Ηράκλειο.

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Νέιρα, Τοράλ, Γρίβας, Σηφάκης, Μεγιάδο, Σωτηρίου, Τσιλιανίδης και Τζου.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook