Η πιο “φτωχή” σεζόν του Χουάν Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Αργεντινό μαέστρο που στην πέμπτη του χρονιά στον ΟΦΗ είχε και την μικρότερη συνεισφορά.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τον ποδοσφαιριστή που έχει σημαδέψει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Τα λόγια για να περιγράψουμε την προσφορά και τις μαγικές στιγμές που χάρισε στην ομάδα είναι πολύ λίγα.

Ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν και τα οποία τον άφησαν εκτός δράσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα ήταν και εκείνα που τον σημάδεψαν με αποτέλεσμα οι αριθμοί του να είναι οι μικρότεροι σε αυτήν την πενταετία (2018 – 2023). Τόσο από πλευράς γκολ, όσο και από πλευράς συμμετοχών η σεζόν 2022 – 2023 είναι εκείνη που καταγράφονται οι λιγότερες συμμετοχές αλλά και τα λιγότερα γκολ.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια ο Χουάν Νέιρα μετράει συνολικά 119 συμμετοχές με την φανέλα του ΟΦΗ και 25 γκολ. Η καλύτερη σεζόν του από πλευράς αριθμών είναι η 2019 – 2020 όπου την ολοκλήρωσε με 33 συμμετοχές και 7 γκολ ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων αλλά με λιγότερα παιχνίδια έβγαλε την πρώτη του στον ΟΦΗ (2018 – 2019).

Στην φετινή σεζόν έχει μετρήσει μόλις 15 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 2 φορές ενώ ήδη μετά την θλάση που υπέστη στο Περιστέρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το πρωτάθλημα έλαβε τέλος για τον ίδιο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook