Η Χάιντουκ έχασε το πρωτάθλημα στην Κροατία – Άγριο κράξιμο για την απόλυση Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Χάιντουκ είδε την μεγάλη της αντίπαλο, Ντιναμό, να κατακτά ξανά το πρωτάθλημα και πρώην διεθνής Κροάτης έκανε λόγο για την “πιο ηλίθια απόφαση”.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρότι πέρυσι κατάφερε να επαναφέρει την Χάιντουκ στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κροατίας και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στο Europa Conference, δεν κατάφερε να μακροημερεύσει με αποτέλεσμα το περασμένο φθινόπωρο ν’ απολυθεί και ν’ ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Η χρονιά δεν εξελίχθηκε πετυχημένα για την Χάιντουκ που είδε, ακόμα μια σεζόν, την πλάτη της μεγάλης της αντιπάλου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Ντιναμό εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες και ο Κροάτης παλαίμαχος Ιγκόρ Πάμιτς με δηλώσεις του κατακεραυνώνει τον πρόεδρο της Χάιντουκ Σπλιτ Λούκσα Γιακομπίτσιους για την απόφαση του να προχωρήσει στην απόλυση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

“Aυτή ήταν η μεγαλύτερη από τις πολλές ηλίθιες κινήσεις που έκανε το club. Είμαι διατεθειμένος να δώσω λεφτά σε όποιον μου δώσει μια λογική εξήγηση για την απόφαση ν’ απολυθεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Ιβάν Λέκο (νυν τεχνικός της Χάιντουκ) δεν είναι κακή επιλογή, πρόκειται για ένα καλό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά κατά την γνώμη μου ο Βάλντας Νταμπράουσκας άξιζε μεγαλύτερη παραμονή της καριέρας του στο Σπλιτ” αναφέρει ο Κροάτης παλαίμαχος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook