Tι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Το προβάδισμα για την (άτυπη) πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα των play outs απέκτησε ο ΟΦΗ, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη (3-2) κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε γκολ, πολύ καλό ρυθμό κι όμορφο θέαμα”.

To10.gr: “Γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη στο Περιστέρι με 3-2 μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Ατρομήτου για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.

Gazzeta.gr: “Χωρίς βαθμολογικό άγχος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ έπαιξαν ελεύθερα και πρόσφεραν γκολ και θέαμα με τους Κρητικούς να παίρνουν το τρίποντο επικρατώντας με 3-2”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου (2-3) και ανέβηκε στην πρώτη θέση των playouts με 37 βαθμούς, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πέντε τέρματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook