Η πρώτη θέση στα Play Out περνάει από το Περιστέρι

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:15 Live AthleticΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) για την 5η αγωνιστική των Play Out, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ένα σημαντικό παιχνίδι για τον στόχο του στα Play Out που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της 1ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα δίνει σήμερα στις 19:15 ο ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στην πρώτη θέση των Play Out μαζί με τον Ατρόμητο στους 34 βαθμούς. Με δύο ακόμα αγώνες να απομένουν μετά το Περιστέρι, ο Όμιλος μπορεί εάν κερδίσει σήμερα στο Περιστέρι να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την 7η θέση στο πρωτάθλημα.

Στο Ηράκλειο έμειναν και δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Τσιλιανίδης, Γρίβας, Σηφάκης, Τοράλ, αλλά και οι Σωτηρίου, Μπιφουμά, Τζου, Αποστολάκης και Θεοσοδουλάκης.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Mπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook