Video | Μπαλογιάννης: «Θα παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς – Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε στο OFI TV για  το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τον στόχο της πρώτης θέσης στα Play Out, αλλά και για τον τραυματισμό που τον κράτησε για ένα διάστημα εκτός.

«Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με καλή τακτική στο πλάνο της. Έχουμε ετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ένας αγώνας εκτός έδρας, στους οποίους τα πηγαίνουμε αρκετά καλά φέτος. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε» είπε αρχικά ο Κώστας Μπαλογιάννης, που στην συνέχεια τόνισε:

«Το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο γιατί είναι μία ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους βαθμούς και θα παλέψουμε για να πάρουμε την 1η θέση στα Play Out. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είναι ένα καίριο παιχνίδι για την πρωτιά στο γκρουπ».

Για τον τραυματισμό του, ο παίκτης του ΟΦΗ είπε: «Είχα έναν τραυματισμό πριν λίγες εβδομάδες, τώρα είμαι έτοιμος, είμαι καλά. Νιώθω έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook