Κουρομπύλια: «Διοχετεύω όλη μου την ενέργεια στο να γίνω καλύτερη και όχι στο να διαβάζω ύβρεις»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τις πολύ δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν στα ελληνικά γήπεδα οι διαιτητές, μίλησε η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Στην ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω» που διοργάνωσε την Τρίτη (25/4) η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ», μίλησε η διεθνής διαιτητής Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που δέχονται εκείνη και η συνάδελφοί της, καθώς και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν στα ελληνικά γήπεδα, ενώ τόνισε ότι προτιμά να διοχετεύει την ενέργειά της στο να γίνεται καλύτερη και όχι να αναλώνεται σε ύβρεις και απειλές.

«Οι διαιτητές δεν ξεκινάμε στα 40, αλλά στα 25 και τα 20. Είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστείς τον όχλο. Τον όχλο και την πίεση. Γιατί μιλάμε για άγριες – ημιάγριες – καταστάσεις. Πρωτόγονες όπως συνηθίζω να λέω σε κάποια γήπεδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:.

«Λες τώρα ΟΚ, μπαίνεις και λες εάν μπουν στο γήπεδο όλοι αυτοί ούτε με DNA δεν θα με αναγνωρίζουν. Το έχω πει πολλές φορές. Διαχειρίζεσαι την πίεση του φράχτη. Στα γήπεδα υπάρχει ο όχλος και οι βρισιές και απειλές. Και πρέπει να τα διαχειριστείς. Κι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο και ποτέ δεν συμπαθούσα τους διαιτητές. Μετά που ασχολήθηκα, το λάτρεψα. Διοχετεύω όλη μου την ενέργεια στο να γίνω εγώ καλύτερη και όχι στο να διαβάζω ύβρεις και απειλές. Για αυτό και δεν έχω social media».

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook