Θέμα: Τα ενεργά συμβόλαια, εκείνα που λήγουν και το ρόστερ 26 παικτών του “Ντάμπρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει την τοποθέτηση του Βάλντας Νταμπράουσκας για ρόστερ 26 παικτών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λιθουανός προπονητής, για πρώτη φορά μίλησε με αριθμούς για την επόμενη σεζόν, μετά την προπόνηση της Τετάρτης λέγοντας πως θέλει ρόστερ 26 παικτών (εκ των οποίων οι 4 να είναι τερματοφύλακες) και το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα που επικρατούν μέχρι και σήμερα (27/4)

Η αρχή γίνεται με τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ από την 1η Ιουλίου του 2023 και σε αυτήν την λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου. Άρα ο ΟΦΗ έχει ήδη, από τώρα, 28 ενεργά συμβόλαια για την σεζόν 2023 – 2024 καθώς εντός βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει ήδη (Μαρινάκης, Γιαννούλης, Σωτηρίου) όπως και εκείνοι που αγωνίζονται ως δανεικοί (Στίβενς, Καμάου, Ντουρμισάι). Επίσης εκτός των συμβολαίων είναι και ο Λουίς Περέα που αγωνίζεται, στον ΟΦΗ, ως δανεικός από την Λεγκανές.

Στους παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται οι Τσιλιανίδης, Μπαλογιάννης και Διαμαντής που μένουν ελεύθεροι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κατά συνέπεια και από την στιγμή που πρόκειται να γίνουν μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών (σε συνάρτηση με τις ανανεώσεις) ενδεχομένως θα γίνει μεγαλύτερος.

Άρα, αυτομάτως ο αριθμός των αποχωρήσεων γίνεται μεγαλύτερος για να φτάσουμε στον αριθμό των 22 ποδοσφαιριστών. Κατά συνέπεια θα πέσει μεγάλο βάρος σε υποθέσεις ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους εκτός και αν θεωρήσουμε δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ την επόμενη σεζόν. Άρα κατεβαίνουμε στον αριθμό των 25 ποδοσφαιριστών, αφαιρούνται από την λίστα οι Καμάου, Στίβενς, Ντουρμισάι, και μένει να φανεί τι θα γίνει με αρκετές περιπτώσεις παικτών. Στην πρώτη γραμμή των αποχωρήσεων, προφανώς μπαίνουν οι Γιοχού, Τζου που έτσι και αλλιώς φαίνεται πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ προφανώς και δεν πρέπει να αποκλειστούν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα κληθούν ν’ αποχωρήσουν.

Οι 30 παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο από την 1η Ιουλίου 2023

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Δημήτρης Σωτηρίου
2. Βασίλης Σηφάκης
3. Νίκος Χριστογεώργος
4. Χρήστος Μανδάς
5. Σόνι Στίβενς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

6 Έρικ Λάρσον
7 Τριαντάφυλλος Πασαλίδης
8 Νίκος Μαρινάκης
9. Πραξιτέλης Βούρος
10. Κώστας Γιαννούλης
11. Σάμιουελ Γιοχού
12. Γκούντι Τοράρινσον

ΜΕΣΟΙ

13. Ασάν Ντιουσέ
14. Χουάν Νέιρα
15. Τζον Τοράλ
16. Μιγκέλ Μεγιάδο
17. Γιάννης Αποστολάκης
18. Μάρκο Μπάκιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

19. Γιάννης Θεοδοσουλάκης
20. Μεσάκ Τζου
21. Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ
22. Λουίζ Φελίπε
23. Νουά Ντίκο
24. Φιορίν Ντουρμισάι
25. Φροίξος Γρίβας
26. Σαντιάγκο Μοσκέρα
27. Μπρους Καμάου
28. Τιενβί Μπιφουμά

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook