Ξεκίνησε ο σχεδιασμός: Ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται Τζου, Γιοχού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τα εσωτερικά μέτωπα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν και αυτά δεν περιλαμβάνουν μόνο τις ανανεώσεις αλλά και τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Μαρινάκη που υπέγραψε την διετή επέκταση αυτού που έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήδη, είπε από το βράδυ του Σαββάτου, πως είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση του σχεδιασμού που αφορά τις ανανεώσεις, οπότε θα περιμένουμε δεδομένα νέα μέσα και στις επόμενες εβδομάδες.

Παράλληλα με το κομμάτι των ανανεώσεων, στον ΟΦΗ τρέχουν και εκείνο των αποδεσμεύσεων και είναι γεγονός ότι ο Λιθουανός έχει φανερώσει τις προθέσεις του δείχνοντας ποιους παίκτες υπολογίζει για την επόμενη χρονιά. Μεταξύ εκείνων που δεν βρίσκονται στα πλάνα του, όχι ότι αποτελεί έκπληξη, είναι οι Σάμιουελ Γιοχού και Μεσάκ Τζου με τις πληροφορίες του Gentikoule ν’ αναφέρουν πως ήδη ο Μηνάς Λυσάνδρου έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή και έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την λύση των συμβολαίων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι Γιοχού και Τζου δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 ωστόσο στον ΟΦΗ επειδή δεν θέλουν να φάνε χρόνο με το κομμάτι των αποδεσμεύσεων, έχουν ξεκινήσει από τώρα οι συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθούν τα συμβόλαια εκείνων που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook