Νταμπράουσκας για ανανεώσεις: “Είμαστε στον ίδιο δρόμο και για τις άλλες υποθέσεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι ανέφερε ο Βάλντας Νταμπράουσκας για την υπόθεση ανανέωσης του Νίκου Μαρινάκη, για τις υπόλοιπες εσωτερικές υποθέσεις αλλά και για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για την διακοπή:Πιστεύω ότι έχεις δύο σερί νίκες, θέλεις να παίξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, στο πρώτο είχαμε περισσότερες εισόδους στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου αλλά όχι καλές επιλογές ενώ δεχτήκαμε αντεπιθέσεις από όπου προήλθε και το γκολ του Αστέρα. Μετά το 1-0, είχαμε πολύ καλή απόδοση, είχαμε το δοκάρι όμως αντέδρασε ο αντίπαλος και δεν μπορώ να πω ότι δεν το άξιζε. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας, ο Αστέρας δεν είχε φάσεις αλλά ήταν αυτό το συναίσθημα ότι δεν μπορούσαμε ν’ αλλάξουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας και ουσιαστικά αυτό ήταν και το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Ο Αστέρας, αφού δεν μπορούσε να πάρει τη νίκη, τον βόλευε η ισοπαλία, ήταν περισσότερο συμπαγής στο κέντρο και δεν απείλησε εκτός από κάποια μακρινά σουτ”.

Για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου: “Δεν μπορώ να μιλήσω για τα συμβόλαια, δεν είναι δική μου δουλειά, εμένα είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, όμως βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο και με άλλους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του Μαρινάκη και βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο για άλλες υποθέσεις. Όταν ερχόμαστε, δεν έχουμε στο μυαλό μας την ανανέωση των συμβολαίων αλλά για να κερδίσουμε. Ο Μαρινάκης είναι μια φανταστική προσωπικότητα, είναι Έλληνας και Κρητικός, είναι αρκετά ευφυής και σημαντικός εντός και εκτός αποδυτηρίων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook