Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Έπειτα από δύο σερί ήττες που την έβαλαν στην…πρίζα, η ομάδα της Αρκαδίας «τσίμπησε» την ισοπαλία (1-1) από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 4η αγωνιστική των play out και κέρδισε πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League”.

To10.gr: “Στην Κρήτη ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ένα μεστό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κερδισμένοι οι Αρκάδες”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αστέρα στο “Γεντί Κουλέ” σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν”.

Gazzeta.gr: “Ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να προηγείται με 1-0, τον Αστέρα Τρίπολης να ισοφαρίζει σε 1-1 και από εκεί και πέρα το… απόλυτο τίποτα”.

Sport-fm.gr: “Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να φύγει με σπουδαίο βαθμό από την Κρήτη, μένοντας στο 1-1 με τον ΟΦΗ και προσπαθεί να ανέβει στη βαθμολογία για να αποφύγει τις περιπέτειες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook