Την… πάτησε από μία φάση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον Αστέρα, προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη δεχόμενος ένα “κρύο” γκολ για το 1-1.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια και τους Διαμαντή, Πασαλίδη, Βούρο στην άμυνα. Αριστερά ξεκίνησε στην άμυνα ο Τοράρινσον, ενώ δεξιά βρέθηκε ο Λάρσον, με τους Ντιουσέ και Μεγιάδο να είναι τα κεντρικά χαφ. Στην επίθεση ξεκίνησε ο Ντίκο με τον Τοράλ και πίσω τους ο Μπάκιτς.

Ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού έχασε μόλις στο 3’ τον Τοράλ με τραυματισμό στην γάμπα, με τον Μοσκέρα να περνάει στην θέση του. Ο Όμιλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απειλώντας με τον Λάρσον στο 19’, ενώ στο 22’, ο Σαντιάγκο Μοσκέρα άνοιξε το σκορ με ένα εντυπωσιακό γκολ, αποφεύγοντας τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης και πλασάροντας εύστοχα τον Τσιφτσή.

Στο 33’ ο Μεγιάδο σημάδεψε το δοκάρι με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 36’ ο Αστέρας έψαξε το 1-1 με το μακρινό σουτ του Μπαράλες που έφυγε άουτ σε αντεπίθεση της ομάδας της Τρίπολης, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν εν τέλει να ισοφαρίσουν στο 40’ με τον Μπαρτόλο να πλασάρει εξ επαφής τον Μανδά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δίχως αλλαγές, με τον Αστέρα να παίζει πιο επιθετικά, καθώς δεν βολευόταν με την ισοπαλία. Στο 63’, ο Βάλντας Νταμπράουσκας πέρασε στο παιχνίδι τους Νέιρα και Φελίπε στις θέσεις των Μπάκιτς και Μοσκέρα, για να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή.

Ο Φελίπε μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι, απειλώντας στο 69’ με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής που εξουδετέρωσε ο Τσιφτσής, ενώ γενικότερα έψαξε το γκολ που θα έδινε τη νίκη στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είχε τον Αστέρα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου μέρους στο δικό του γήπεδο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Αρκάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το 1-1, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που προσπαθούσε περισσότερο να δημιουργήσει. Το 1-1 έμεινε έως το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Απόδοση: Πάνος Κατσαρός | Σχόλιο: Μανώλης Σαρρής

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook