Ρίχνει άγκυρα στον ΟΦΗ ο “Μάρι”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με το Νίκο Μαρινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

To Gentikoule είχε αποκαλύψει την Τετάρτη πως στον ΟΦΗ σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις ανακοινώσεις από τα εσωτερικά θέματα της ομάδας και η αρχή έγινε με το Νίκο Μαρινάκη που υπέγραψε νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2025. Με την διοίκηση να έχει ξεκινήσει την υλοποίηση των “θέλω” του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο ΟΦΗ προχώρησε στην συμφωνία με τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή που είναι στα 29 του χρόνια και ήδη κλείνει τετραετία στην ομάδα, από το καλοκαίρι του 2019 όταν και επέστρεψε στην Κρήτη. Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι Έλληνας, Κρητικός και στον ΟΦΗ θέλουν να διατηρήσουν το ελληνικό στοιχείο και να το ισχυροποιήσουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μαρινάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, συμπληρώνει ήδη την τέταρτη αγωνιστική σεζόν στα ασπρόμαυρα και τόσο με την εμπειρία, όσο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αποτελεί πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς κρίκους της “αλυσίδας” του ρόστερ.

Ο 29χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι σήμερα μετρά 84 συμμετοχές, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων ετών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook