Αυγενάκης στον ΑthleticΣΠΟΡFM: “Μπορεί να γίνει κουβέντα για σύγχρονες εγκαταστάσεις για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2 για τον ΟΦΗ και αναφέρθηκε με νόημα για το κομμάτι των εγκαταστάσεων που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο studio του AthleticΣΠΟΡFM 104,2 και μίλησε στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για το παρόν αλλά και το μέλλον του ΟΦΗ ενώ αναφερόμενος στο πολυπόθητο θέμα της απόκτησης αθλητικών εγκαταστάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε πως “θα μπορούμε να μιλήσουμε με άλλο σκεπτικό, άλλη εμπειρία και άλλη ωριμότητα για σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ικανοποιήσουν το ποδόσφαιρο του ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2

“Γνωρίζουν πολύ καλά πως ήμουν ΟΦΗ, είμαι ΟΦΗ και ΟΦΗ θα παραμείνω.

Χαίρομαι για τον ΟΦΗ γιατί έχει πάρει τα πάνω του και για την πορεία που ακολουθεί, παρότι θα ήθελα να είναι καλύτερη. Θα θέλαμε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και να είναι ψηλότερα, θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο άνετοι και λιγότερο αγχωμένοι όμως παρ’ όλα αυτά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ελπίζω σε καλύτερες ημέρες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που παιδιά όπως ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Ηλίας Πουρσανίδης έχουν κεντρικό ρόλο στην ΠΑΕ αλλά την ίδια στιγμή επιτρέψτε μου ν’ αναφερθώ και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον οποίο έχω ιδιαίτερη σχέση και ιδιαίτερη αγάπη. Είναι η μητέρα του λόχου, μα είτε είναι ο Δανδάλης, είτε ο Καζανάκης όπως και ο αδερφός μου που γνωρίζετε πως συμμετέχει στο Δ.Σ. Πρόκειται για μια πολύ δεμένη ομάδα που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του σωματείου που απασχολεί πολλά αθλήματα, έχουν προχωρήσει μέχρι και την ίδρυση τμήματος skateboard, και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά που έχουν καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που το μεγαλύτερο, ιστορικότερο σωματείο της Κρήτης, ο ΟΦΗ εξελίσσεται και βεβαίως αυτό σημαίνει ότι ο ένας συμπαρασύρει τον άλλον. Η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη και ο Ερασιτέχνης την ΠΑΕ γιατί όλα αυτά είναι μια οικογένεια. Και κάποιοι που σε προηγούμενους χρόνους λειτουργούσαν διασπαστικά και συγκρουσιακά, αυτό δεν ισχύει. Εδώ υπάρχει μια οικογένεια, μια ομόνοια, μια συνεργασία και αυτό θα βοηθήσει αρκετά για την επόμενη μέρα, εφόσον παραμείνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και εφόσον μου ανατεθεί ξανά το Υφυπουργείο Αθλητισμού, που δεν θα είχα καμία αντίρρηση να συνεχίσω, θα μπορούμε να μιλήσουμε με άλλο σκεπτικό, άλλη εμπειρία και άλλη ωριμότητα για σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ικανοποιήσουν το ποδόσφαιρο του ΟΦΗ.

Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί όταν λέω κάτι θέλω να είναι αυτό και δεν θα αμφισβητείται από κανέναν. Αυτό το θέμα είναι κάτι που με απασχολεί, μας απασχολεί (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ), τοπική κοινωνία, Δήμο, Περιφέρεια αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ που είναι αρκετός και χαίρομαι πάρα πολύ για την παρουσία του στο γήπεδο.

Έχω προσωπικές σχέσεις με φιλάθλους του ΟΦΗ και δεν το κρύβω. Και θέλετε να σας πω και κάτι; Οι Λέσχες του ΟΦΗ διαφέρουν από τις υπόλοιπες. Ήταν τόσο εμφανή η διαφορά επιπέδου με τις υπόλοιπες Λέσχες από την Ελλάδα που φάνηκε στην συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι για την αντιμετώπιση της βίας. Και ο εκπρόσωπος των Κρητών, ο πρόεδρος τους ο κ. Βασιλάκης που είναι ένα εξαιρετικό παιδί, γίναμε προσωπικοί φίλοι, δεν ήμασταν και δημιουργήθηκε μια έντιμη σχέση. Δεν θα συμφωνούμε αλλά πάντα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας με καθαρές κουβέντες και έντιμες σχέσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook