Σε προτεραιότητα το κομμάτι των ανανεώσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο και οι κινήσεις που θα γίνουν πριν τελειώσει η χρονιά.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει βγει τίποτα προς τα έξω ή να έχει διαρρεύσει το παραμικρό όμως οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ του ΟΦΗ και των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της χρονιάς.

Και η πραγματικότητα είναι πως στην παρούσα φάση ορθώς μπαίνει σε προτεραιότητα το κομμάτι των ανανεώσεων αφού πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ήδη στο Ηράκλειο και από εκεί θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σε συνεργασία πάντα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, που σαφώς είναι σε θέση να γνωρίζει ποιους θέλει και τι ρόλο θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής τη νέα σεζόν, οι επαφές είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να προκύψουν ανανεώσεις ακόμα και πριν την ολοκλήρωση των play out. Βέβαια κάθε περίπτωση μπορεί και να χαρακτηριστεί ξεχωριστή η μια από την άλλη, για παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου του Αποστόλη Διαμαντή που αποτελεί βασικό στέλεχος του φετινού ΟΦΗ. Από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ναι μεν έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής τους όπως είναι εκείνος των Γιαννούλη, Μαρινάκη, Σωτηρίου αλλά η επιδραστικότητα τους στ’ αποδυτήρια είναι τέτοια (σε συνδυασμό με το οικονομικό σκέλος) που παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της παρουσίας τους στο ρόστερ του ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Τσιλιανίδη, Μαρινάκη, Σωτηρίου ενώ ο Λουίς Περέα που αγωνίζεται ως δανεικός από την Λεγκανές θεωρείται δεδομένο πως πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook