Ιστορική μέρα για τον Σκαφιδαρά: Ψηφίστηκε ομόφωνα η επένδυση στα οικόπεδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε η εισήγηση της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά.

Με μοναδική ένσταση από την Λαϊκή Συσπείρωση η οποία ψήφισε «παρών», ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων με ελάχιστο χρόνο εκμετάλλευσης τα 30 χρόνια.

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου. Παρόντες είναι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της δημοτικής αρχής.

Συζήτηση τώρα γίνεται για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, το επόμενο αφορά την αξιοποίηση των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά

Το Live του Gentikoule

Ξεκινάει τώρα η συζήτηση για την αξιοποίηση των οικοπέδων στον Σκαφιδαρα

Τον λόγο πήρε πρώτος ο αντιδήμαρχος δημοτικής περιουσίας του Δήμου Ηρακλείου Μανωλης Βασιλάκης που ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο για τα τρία οικόπεδα στον Σκαφιδαρά

Βασιλάκης: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ για το ένα από τα τρία οικόπεδα για να επενδύσει στην περιοχή»

Βασιλάκης: «Υπάρχει πραγματικά καθυστέρηση αλλά όχι κωλυσιεργία και πρώτος ο Δήμαρχος Ηρακλείου. Όλοι θέλαμε εξαρχής να προχωρήσει γρήγορα η υπόθεση και να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση»

»Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε την μακροχρόνια μίσθωση των ακινήτων στον Σκαφιδαρα και την δημιουργία τριμελούς επιτροπής που θα αξιολογήσει τις προσφορές»

Νίκος Γιαλυτάκης | Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5»
«
Ειμαστε σύμφωνοι υπέρ της κάθε επένδυσης αλλά υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις όπως η χρονική διάρκεια της εκμίσθωσης». Απαντάει ο κύριος Βασιλάκης ότι το ανώτερο χρονικό όριο είναι τα 50 χρόνια.

Νίκος Γυαλιτάκης: «Για να μην υπάρχουν σκιές γύρω από ένα ιστορικό σωματείο για την καταπατημένη έκταση θελουμε ενημέρωση για αυτήν την έκταση»

Μανώλης Βασιλάκης: «Εξαιρέθηκε η έκταση από την δημοπράτηση ώστε να διευκολύνουμε τους υποψήφιους επενδυτές και να δημοπρατηθούν μόνο τα καθαρά κομμάτια των οικοπέδων προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Ερώτηση Κουκιαδακη για το αν πρόκειται να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Βασιλάκης: «Έχουμε ανταλλάξει αλληλογραφία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπως και με το αρμόδιο Υπουργείο που είναι το Οικονομικών και μας απάντησε να στείλουμε την απόφαση για να προχωρήσει».

Ο Μιχαλης Κασαπάκης επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρεται στο αν… απολογείται το δημοτικό συμβούλιο στην ανάρτηση που έκανε ο Μιχαλης Μπούσης. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενδιαφέρεται να επενδύσει ή μεγαλοπαράγοντες επαγγελματικού ποδοσφαίρου;»

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΦΙΔΑΡΑ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook