Έγινε το μεγαλύτερο βήμα για την αδειοδότηση, ο ΟΦΗ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγαλύτερο βήμα όσον αφορά τον φάκελο της αδειοδότησης του έκανε ο ΟΦΗ αφού εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Gentikoule, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος βρισκόταν στην Α’ ΔΟΥ από το πρωί της Παρασκευής δίνοντας, μαζί με τον Αντώνη Κουτάντο, την μεγάλη “μάχη” ώστε ο ΟΦΗ να αποκτήσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Και πράγματι, αφού οι άνθρωποι της ομάδας κατέβαλαν το 20% του ποσού που οφειλόταν, εξασφαλίστηκε το μεγαλύτερο “όπλο” για την αδειοδότηση! Παρών στην εφορία ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Ξημέρης. Το Gentikoule βρέθηκε στην Α’ ΔΟΥ και είδε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να χαίρονται σαν μικρά παιδιά αφού η σημερινή διαδικασία φέρνει τον σύλλογο ακόμα πιο κοντά στην αδειοδότηση του!

Στην εφορία βρέθηκαν ακόμα οι Μανώλης Τζιρίτας, Μανώλης Ψωμά που έτρεξαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούσαν τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να γίνουν. Τελικά, ο ΟΦΗ έκανε ότι απαιτούσε ο νόμος, δηλαδή έδωσε ένα σημαντικό ποσό σήμερα το πρωί ενώ το υπόλοιπο ρυθμίστηκε σε 6 δόσεις για τους επόμενους μήνες.

Μέσω των σημερινών ενεργειών, η ΠΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει και την ρύθμιση των οφειλών που είχε προκύψει την προηγούμενη εξαετία (2006 – 2012) όπως αναφέραμε παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook