Video | Αποκαλύψεις Πουρσανίδη για Μπούση, ΟΦΗ και το μέλλον του συλλόγου

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Ηλίας Πουρσανίδης παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades μιλώντας για τον ΟΦΗ, το project της ομάδας αλλά και για τον Μιχάλη Μπούση.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, είναι ο νέος guest στους Betarades και παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αναφέρεται στην ομάδα, τον Μιχάλη Μπούση, αλλά και στην περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για τον τρόπο που ήρθε ο Μιχάλης Μπούσης στον ΟΦΗ: «Δεν μου αρέσει ο όρος του παράγοντα, είμαι ένα στέλεχος σε μία ομάδα. Αισθάνομαι ότι αυτά που έλεγα στην αρχή σαν στέλεχος στον ΟΦΗ ήταν λίγο ρομαντικά, ήταν τα αυτονόητα όμως. Το project του ΟΦΗ είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα, αν και έχει λίγο χλευαστεί. Εμείς αυτό που παρουσιάσαμε από την αρχή, ήταν αυτό που παρουσιάσαμε στον κύριο Μπούση για να έρθει να επενδύσει, σε μία πόλη που δεν έχει καμία σχέση».

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ και είναι ένας άνθρωπος που δεν θα πετάξει χρήματα. Αγαπάει την Ελλάδα, ήθελε να προσφέρει και του παρουσιάσαμε το πρότζεκτ. Θέλουμε να πάρουμε εκτάσεις κοντά στο Βαρδινογιάννειο να κάνουμε κι άλλες δράσεις ανάλογες με τον ΟΦΗ».

Σχετικά με την παρουσίαση που έπεισε τον Μιχάλη Μπούση να επενδύσει, τόνισε: «Ετοιμάσαμε μία παρουσίαση, πήγαμε και σε έναν οικονομολόγο, και ήμασταν να την δείξουμε σε όποιον μπορούσε να επενδύσει. Είχαν πέσει πολλά ονόματα στην αρχή, αλλά ο πρώτος στον οποίο πήγαμε ήταν ο κύριος Μπούσης στο Σικάγο. Νομίζω ότι ο κύριος Μπούσης είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να φανταστούμε».

«Σαν παίκτης στον ΟΦΗ ήταν τρομερά, με τον Ευγένιο Γκέραρντ, είχαμε βγει στην Ευρώπη. Πάντα ήθελα αυτή η ομάδα να γίνει γνωστή από όλους» είπε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook