Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία.

Sdna.gr: “Η Λαμία προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ όμως αντέδρασε και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου γύρισε… τούμπα το ματς και το κέρδισε με το ευρύ 4-1 αφήνοντας τη Λαμία στην πυρίκαυστη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα”.

To10.gr: “Η Λαμία ηττήθηκε από τον ΟΦΗ εκτός έδρας με το βαρύ 4-1 και πλέχτηκε για τα καλά στη μάχη της σωτηρίας στα playouts της Superleague”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο επικρατώντας 4-1 της Λαμίας με ανατροπή. Ντίκο (42′), Μεγιάδο (45′) και Τοράλ (78′, 82′) απάντησαν στο γκολ του Μαρτίνεθ (21′). Παραμένει σε δύσκολη θέση η ομάδα της Φθιώτιδας”.

Gazzeta.gr: “Η Λαμία προηγήθηκε στο 21′ αλλά ο ΟΦΗ με δυο γκολ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ανέτρεψε τα δεδομένα και με δύο επιπλέον του Γιον Τοράλ στο τελευταίο 15λεπτο υπέγραψε το τελικό 4-1 που καθηλώνει την αντίπαλό του στις τελευταίες θέσεις”.

Sport-fm.gr: “Προσγείωσε τη Λαμία απότομα ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ξέσπασαν απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας με ανατροπή (4-1) επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν διάθεση για… περιπέτειες!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook