Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα Play Out ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μετά τη νίκη στα Γιάννενα, ο ΟΦΗ επιστρέφει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει την Λαμία (17:30 Live Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule), έχοντας ως στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Λαμία για την 3η αγωνιστική των Play Out της Super League 1 με στόχο να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά το «διπλό» στα Γιάννενα. Η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση των Play Outs πίσω από τον Ατρόμητο και σήμερα θέλει να πάρει τη νίκη που θα την πάει στους 33 βαθμούς.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Μεγιάδο, ενώ εκτός έχουν μείνει οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας, Βασίλης Σηφάκης, αλλά και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Τιεβί Μπιφουμά, Μεσάκ Τζου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Ένα αρκετά πιθανό σενάριο για την αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ είναι να δούμε τους Νέιρα, Μπάκιτς και Περέα μαζί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας περιλαμβάνονται οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελίπε, Ντίκο, Μοσκέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook