Tα «αγκάθια» για την αδειοδότηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντός και εκτός ΟΦΗ βρίσκονται τα «αγκάθια» για την αδειοδότηση μιας και υπάρχουν τρεις εκκρεμότητες εκτός ομάδας ενώ σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία για να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο υπάρχων ρόστερ.

Σε αντίθεση με το 2011, τα εμπόδια είναι λιγότερα μιας και ο ΟΦΗ δεν κρίνεται ούτε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου – που είναι σε εξέλιξη – ούτε για τις εκκρεμότητες που έχει με το δημόσιο. Ωστόσο τα «αγκάθια» παραμένουν ώστε μέχρι τις 4 Απριλίου να κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα με τους Μπαρκαουάν, Βλόνταρτσικ και Σίμιτς αν και με τον τελευταίο βρέθηκε ένα κοινό σημείο επαφής ωστόσο υπάρχουν ακόμα μέτωπα που χρειάζεται να κλείσουν και να μπουν οι υπογραφές πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας όπως είναι ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας.

Οι νυν ποδοσφαιριστές
Ακόμα, δεν έχει κλείσει το «εσωτερικό θέμα» με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του ΟΦΗ. Οι Μάντζιος, Βεζυρίδης, Παπουλής, Γεωργίου, Ξενοδόχοφ και Σίσιτς δεν έχουν υπογράψει ακόμα καθώς υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε ότι έχει να κάνει με την αποπληρωμή των οφειλών που υπάρχουν προς εκείνους.

Στις τάξεις του ΟΦΗ δεν εκφράζεται ανησυχία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άπαντες θα κληθούν να συζητήσουν πριν την έναρξη της προπόνησης αφού πλέον και ο χρόνος πιέζει μιας και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook