Παρουσία Λαμπρινού η διαπαραταξιακή ενημέρωση για τον Σκαφιδαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποφασίστηκε ομόφωνα το θέμα να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου που θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου.

Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Αντιδημάρχου Γιώργου Καραντινού, του υπεύθυνου δημοτικής περιουσίας Μανώλη Βασιλάκη, των υπηρεσιακών στελεχών της κ.κ. Πολυχρονάκη, Φουστιέρη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου η ενημέρωση για την υπόθεση αξιοποίησης των τριών οικοπέδων του Σκαφιδαρά.

Στην συνάντηση όπου ήταν παρόντες επικεφαλής των παρατάξεων, ο Μανώλης Βασιλάκης ενημέρωσε πλήρως για την υπόθεση ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η συζήτηση που αφορά τη νομοθεσία που υπάρχει για τα κληροδοτήματα, την χρήση γης αλλά και τι προβλέπεται για την αξιοποίηση τους. Στην συνέχεια αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της Μεγάλης Δευτέρας η αξιοποίηση των τριών οικοπέδων και συγκεκριμένα δύο θέματα.

Το ένα θα είναι η μακροχρόνια μίσθωση των τριών οικοπέδων και το άλλο τον ορισμό τριμελούς επιτροπής που πρόκειται να εξετάσει τις προσφορές που θα κατατεθούν στην πορεία και μέσα από αυτές θα προκύψει εκείνος που θα πλειοδοτήσει για τα τρία οικόπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook