Το όνομα του Καμάου μπήκε στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αυστραλίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το επεισοδιακό ντέρμπι της Μελβούρνης μεταξύ της Melbourne City και της Melbourne Victory ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ολόκληρους μήνες και 110 μέρες συνολικά!

Ο Αυστραλός εξτρέμ του ΟΦΗ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μelbourne Victory, είδε να προέρχεται από δική του ασίστ, το γκολ της ομάδας του στο 89ο λεπτό και την ήττα με 2-1. Ωστόσο όπως αναφέρουν τα αθλητικά ΜΜΕ της Αυστραλίας, το ντέρμπι της Μελβούρνης πρόκειται να γραφτεί στο ρεκόρ Γκίνες καθώς ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβρη και ολοκληρώθηκε στις 4 Απριλίου.

Η μονομαχία των ομάδων της Μελβούρνης διεκόπη τον περασμένο Δεκέμβρη αφού οπαδοί της καθώς είχε διακοπεί λόγω εισβολής 100-150 οπαδών της Melbourne Victory που γρονθοκόπησαν τον τερματοφύλακα της Melbourne City καθώς και τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 21ο λεπτό της 17ης Δεκεμβρίου και μάλιστα τα ΜΜΕ της Αυστραλίας δίνουν πολύ μεγάλη δημοσιότητα στο περιστατικό καθώς το περιστατικό είναι ξένο προς την χώρα αφού το φαινόμενο επεισοδίων μέσα στα γήπεδα είναι σχεδόν σπάνιο και όχι συχνό όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

Μάλιστα απόσπασμα του δημοσιεύματος του ESPN αναφέρει πως όταν ξεκίνησε το παιχνίδι τον περασμένο Δεκέμβρη, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπρους Καμάου ήταν στον ΟΦΗ και σήμερα με δική του ασίστ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook